2309 10 31 Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i niezawierająca produktów mlecznych lub zawierająca < 10% masy tych produktów
Kod CN 2309 10 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.92.10.0 - Gotowa karma dla zwierząt domowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7206 90 00 - Żeliwo i stal niestopowa w postaci pali pudlarskich lub w pozostałych formach pierwotnych (z wył. wlewków, wlewków do przetopu, wyrobów otrzymanych w procesie odlewania ciągłego i żelaza objętego pozycją 7203)
-
Kod CN: 2904 35 00 - Sole kwasu perfluorooktanosulfonowego (z wył. soli amonu, litu i potasu)
-
Kod CN: 9202 90 30 - Gitary
-
Kod CN: 1401 90 00 - Trzciny, sitowie, łoziny, rafia, słoma zbożowa czyszczona, bielona lub barwiona i łyko lipowe oraz pozostałe materiały roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania (z wył. bambusa i rattanu)
-
Kod CN: 4821 90 10 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, samoprzylepne, niezadrukowane
-
Kod CN: 2828 10 00 - Techniczny podchloryn (chloran (I)) wapnia i pozostałe podchloryny (chlorany (I)) wapnia
-
Kod CN: 8541 29 00 - Tranzystory, o wspólczynniku strat >= 1 W (inne niż fototranzystory)
-
Kod CN: 6107 - Kalesony, majtki, koszule nocne, piżamy, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 7010 90 99 - Balony, butle, butelki, słoje, dzbany, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła barwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, o pojemności nominalnej < 2,5 l (z wył. pojemników do napojów, artykułów spożywczych lub farmaceutycznych, ampułek, pojemników z rur, szklanych wkładów do pojemników, z izolacją próżniową, rozpylaczy do perfum, kolb, butelek itp. do rozpylaczy)
-
Kod CN: 0714 90 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)