2518 Dolomit, nawet kalcynowany lub spiekany, włączając dolomit wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub w inny sposób, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym i dolomitowa masa ogniotrwała do ubijania (z wył. pokruszonego lub rozłupanego, stosowanego jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2518 10 00 - Dolomit surowy, niekalcynowany ani niespiekany, włączając dolomit wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub w inny sposób, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym (z wył. pokruszonego lub rozłupanego, stosowanego jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo)
Kod CN: 2518 20 00 - Dolomit kalcynowany lub spiekany (z wył. pokruszonego lub rozłupanego, stosowanego jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo)
Kod CN: 2518 30 00 - Dolomitowa masa ogniotrwała do ubijania
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
Kod CN: 2009 79 19 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2526 10 00 - Steatyt naturalny, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym i talk, nierozdrobniony ani niesproszkowany
Kod CN: 0401 20 19 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 3 % masy, ale > 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
Kod CN: 0808 30 90 - Gruszki, świeże (z wył. gruszek na perry, luzem, od dnia 1 sierpnia do dnia 31 grudnia)
Kod CN: 9403 10 93 - Szafki kartotekowe i pozostałe szafki z szufladami, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm
Kod CN: 0303 53 - Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), zamrożone
Kod CN: 5506 40 00 - Włókna odcinkowe z polipropylenu, zgrzeblone, czesane lub w inny sposób przerobione do przędzenia
Kod CN: 2005 99 30 - Karczochy przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
Kod CN: 5810 91 10 - Hafty z bawełny na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)