2708 10 00 Pak otrzymywany ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
Kod CN 2708 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 97 14 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 1104 19 91 - Ziarna ryżu płatkowane
-
Kod CN: 3003 60 00 - Leki zawierające antymalaryczne substancje czynne: artemizynę (INN) do przyjmowania doustnego połączoną z innymi farmaceutycznymi czynnymi składnikami lub zawierające dowolną z następujących substancji czynnych, nawet połączonych z innymi farmaceutycznymi czynnymi składnikami: amodiachina (INN); kwas artelinowy lub jego sole; artenimol (INN); artemotyl (INN); artemeter (INN); artesunat (INN); chlorochina (INN); dihydroartemizynina (INN); lumefantryna (INN); meflochina (INN); piperachina (INN); pirymetamina (INN) lub sulfadoksyna (INN), niezawierające hormonów lub steroidów wykorzystywanych jako hormony, lub antybiotyków, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 0307 31 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 2204 21 42 - Wina produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 8801 00 10 - Balony i sterowce (z wył. balonów do zabawy); szybowce i lotnie, bez silnika i bez możliwości zamontowania silnika oraz lotnie
-
Kod CN: 2008 97 18 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 1902 20 91 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, gotowane (z wył. zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 9603 10 00 - Miotły i szczotki składające się ze związanych razem gałęzi lub pozostałych materiałów pochodzenia roślinnego, z uchwytami lub bez
-
Kod CN: 6506 91 00 - Czepki i czapeczki kąpielowe i pozostałe nakrycia głowy, nawet z podszyciem lub przybraniem, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. nakryć głowy zabezpieczających i nakryć głowy mających charakter zabawek i świąteczny)