2713 12 00 Koks naftowy, kalcynowany
Kod CN 2713 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 19.20.42.0 - Koks naftowy; bitum naftowy i inne pozostałości olejów ropy naftowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6911 10 00 - Zastawy stołowe i naczynia kuchenne, z porcelany, również chińskiej (z wył. artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 7019 32 00 - Cienkie arkusze (woale), z nieregularnie ułożonych włókien szklanych
-
Kod CN: 0406 90 81 - Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby i Monterey, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 8460 40 90 - Osełkownice lub docierarki, do obróbki metali lub cermetali, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek do obróbki wykańczającej uzębień)
-
Kod CN: 4407 94 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 8418 21 91 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe, o pojemności <= 250 litrów (z wył. wyposażonych w blat i do wbudowania)
-
Kod CN: 6203 49 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z włókien sztucznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 2004 90 30 - Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 2208 90 56 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, whisky, rumu i pozostałych napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, ginu i ginu geneva, araku, wódki, likierów i kordiałów, ouzo, napojów alkoholowych destylowanych z owoców, i Tequila)
-
Kod CN: 0804 10 00 - Daktyle, świeże lub suszone