2825 20 00 Tlenek i wodorotlenek litu
Kod CN 2825 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.12.19.0 - Tlenki, nadtlenki i wodorotlenki pozostałych metali
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 33 00 - Sola "Solea spp.", zamrożona
-
Kod CN: 5206 22 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 60 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 8433 53 30 - Ogławiacze buraków i kombajny buraczane
-
Kod CN: 7211 14 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 4,75 mm (z wył. tzw. wyrobów "szerokich płaskich")
-
Kod CN: 1503 00 30 - Olej łojowy do zastosowań przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywanych przez ludzi i emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
-
Kod CN: 2008 93 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
-
Kod CN: 8903 91 10 - Żaglowce i jachty, z pomocniczym silnikiem lub bez, wypoczynkowe lub sportowe, pełnomorskie
-
Kod CN: 0207 45 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone