Kod CN 2825 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2825 20 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.12.19.0 - Tlenki, nadtlenki i wodorotlenki pozostałych metali
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4010 19 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy (z wył. wzmocnionych tylko metalem lub tylko materiałami włókienniczymi)
Kod CN: 1509 10 - Oliwa z pierwszego tłoczenia i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju
Kod CN: 3919 90 80 - Samoprzylepne płyty, arkusze, folie, taśmy, pasy i inne płaskie kształty, z tworzyw sztucznych, nawet w rolkach o szerokości > 20 cm (z wył. pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i samoprzylepnych okrągłych tarcz polerskich w rodzaju stosowanych do produkcji płytek półprzewodnikowych)
Kod CN: 8504 50 00 - Wzbudniki pozostałe z wyłączeniem wzbydników do lamp wyładowczych lub lamp wyładowczych rurowych
Kod CN: 7203 10 00 - Wyroby zawierające żelazo otrzymywane przez bezpośrednie odtlenianie rudy żelaza, w bryłach, granulkach lub w podobnych postaciach
Kod CN: 2842 90 10 - Sole, sole podwójne lub sole złożone kwasów selenu lub telluru
Kod CN: 7116 20 80 - Artykuły z kamieni szlachetnych lub półszlachetnych (naturalnych, syntetycznych lub odtworzonych), gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 2008 60 11 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas