Kod CN: 2826 19 90 - Fluorki (z wył. amonu, sodu, glinu i rtęci)
Kod CN: 2826 30 00 - Heksafluoroglinian sodu [syntetyczny kriolit]
Kod CN: 2826 90 - Fluorokrzemiany, fluorogliniany i pozostałe złożone sole fluorowe (z wył. heksafluoroglinianu sodu [syntetycznego kriolitu] i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
Kod CN: 2826 90 10 - Heksafluorocyrkonian dipotasu
Kod CN: 2826 90 80 - Fluorokrzemiany, fluorogliniany i pozostałe złożone sole fluorowe (z wył. heksafluoroglinianu sodu [syntetycznego kriolitu], heksafluorocyrkonianu dipotasu i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4202 92 98 - Izolowane torby na artykuły żywnościowe lub napoje, torby sklepowe, mapniki, torby na narzędzia, pudełka na biżuterię, kasety na sztućce, futerały na lornetki, futerały na aparaty fotograficzne, futerały na broń, kabury oraz podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z materiałów włókienniczych (z wył. kufrów, aktówek, tornistrów i podobnych pojemników, artykułów w rodzaju zazwyczaj noszonych w kieszeni lub w torebce, toreb podróżnych, sportowych, kosmetyczek, plecaków i futerałów na instrumenty muzyczne)
Kod CN: 5513 31 00 - Tkaniny o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², z przędz o różnych barwach
Kod CN: 4407 95 91 - Drewno z jesionu "Fraxinus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN: 1602 32 19 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 2710 19 51 - Oleje opałowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 0304 83 10 - Filety z gładzicy (Pleuronectes platessa), zamrożone
Kod CN: 8528 69 - Projektory (z wył. zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji, zaprojektowanych do użycia z komputerem)
Kod CN: 5703 10 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, igłowe, nawet gotowe
Kod CN: 1512 11 91 - Olej z nasion słonecznika, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych