2832 30 00 Tiosiarczany
Kod CN 2832 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.41.0 - Siarczki, siarczyny i siarczany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3824 78 80 - Mieszaniny zawierające fluorowęglowodory nienasycone, ale niezawierające związków węgla z chlorem i fluorem (CFC) lub chlorofluorowęglowodorów (HCFC)
-
Kod CN: 2909 30 38 - Pochodne bromowane eterów aromatycznych (z wył. eteru pentabromodifenylu; 1,2,4,5-tetrabromo-3,6-bis(pentabromofenoksy)benzenu i 1,2-bis(2,4,6-tribromofenoksy)etanu do produkcji terpolimeru akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS))
-
Kod CN: 7110 31 00 - Rod, w stanie surowym lub w postaci proszku
-
Kod CN: 0207 27 - Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 7320 10 19 - Resory piórowe i pióra do nich, z żeliwa lub stali, obrobione na gorąco (z wył. warstwowych)
-
Kod CN: 3905 91 00 - Kopolimery winylu, w formach podstawowych (z wył. kopolimerów chlorku winylu-octanu winylu i pozostałych kopolimerów chlorku winylu i kopolimerów octanu winylu)
-
Kod CN: 4810 32 10 - Papier i tektura siarczanowe, bielone jednorodnie w masie, w których > 95% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien drzewnych, otrzymanych w procesie chemicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze, i o gramaturze > 150 g/m² (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych)
-
Kod CN: 8714 20 00 - Części i akcesoria do wózków dla osób niepełnosprawnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6105 20 10 - Koszule męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 2206 00 89 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości > 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)