2837 19 00 Cyjanki i tlenocyjanki (z wył. sodu i rtęci)
Kod CN 2837 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.13.62.0 - Cyjanki, tlenocyjanki i cyjanki złożone; pioruniany, cyjaniany i tiocyjaniany; krzemiany; borany; nadborany; pozostałe sole kwasów nieorganicznych lub kwasów nadtlenowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 90 31 - Mięso lub podroby z dziczyzny lub z królików, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. z dzikich świń, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 3906 - Polimery akrylowe w formach podstawowych
-
Kod CN: 2309 90 91 - Wysłodki buraczane z dodatkiem melasy, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt
-
Kod CN: 0304 95 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
-
Kod CN: 5701 10 10 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, węzełkowe, nawet gotowe, zawierające łącznie > 10 % masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu innych niż wyczeski
-
Kod CN: 8501 10 99 - Silniki prądu stałego, o mocy wyjściowej <= 37,5 W
-
Kod CN: 7110 19 10 - Sztaby, pręty, drut i profile; płytki; arkusze i taśmy, o grubości, z wyłączeniem dowolnego podłoża > 0,15 mm, z platyny
-
Kod CN: 0812 90 40 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0902 10 00 - Herbata zielona (niefermentowana), w bezpośrednich opakowaniach o zawartości <= 3 kg
-
Kod CN: 1515 90 11 - Olej tungowy, olej jojoba i olej oiticica, wosk mirtowy i wosk japoński, ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie