Kod CN 2841 70 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2841 70 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.13.51.0 - Sole tlenowych i nadtlenowych kwasów metalicznych; koloidy metali szlachetnych
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7320 20 - Sprężyny śrubowe, z żeliwa lub stali (z wył. sprężyn płaskich spiralnych, sprężyn do zegarków lub zegarów, do parasoli i parasolek, i do amortyzatorów objętych sekcją 17)
Kod CN: 5108 10 90 - Przędza z cienkiej sierści zwierzęcej, zgrzebna (z wył. niebielonej, przędzy z wełny lub pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8441 10 10 - Maszyny kombinowane do nawijania i cięcia wzdłużnego, do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury
Kod CN: 6115 96 91 - Pończochy damskie z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, rajstop i trykotów, damskich wyrobów pończoszniczych pełnej długości, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów i podkolanówek)
Kod CN: 2935 30 00 - N-etylo-N-(2-hydroksyetylo) perfluorooktanosulfonoamid
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Kod CN: 1804 00 00 - Masło, tłuszcz i olej, kakaowe
Kod CN: 9110 11 - Kompletne mechanizmy zegarków, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów)
Kod CN: 7901 11 00 - Cynk nieobrobiony plastycznie, niestopowy, zawierający >= 99,99% masy cynku
Kod CN: 9103 90 00 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi (z wył. zasilanych elektrycznie, zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)