2903 39 24 Pentafluoroetan i 1,1,1-trifluoroetan
Kod CN 2903 39 24 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.19.0 - Pozostałe pochodne węglowodorów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8465 96 00 - Strugarki wyrówniarki, strugarki grubiarki lub skrawarki do oklein, do drewna (z wył.centrów obróbkowych)
-
Kod CN: 2007 91 90 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 1602 41 10 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 5509 52 00 - Przędza zawierająca > 50%, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2302 10 10 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki kukurydzy, nawet granulowane, o zawartości skrobi <= 35% masy
-
Kod CN: 2919 90 00 - Estry fosforowe i ich sole, włącznie z fosforanami kwasu mlekowego; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforanu tris(2,3-dibromopropylu)
-
Kod CN: 8518 10 00 - Mikrofony i ich stojaki z wyłączeniem mikrofonów bezprzewodowych z wbudowanym nadajnikiem
-
Kod CN: 8431 - Części nadające się do stosowania wyłącznie lub głównie do urządzeń objętych pozycjami od 8425 do 8430, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3810 90 90 - Topniki i pozostałe preparaty pomocnicze do lutowania, lutowania twardego lub spawania (z wył. preparatów w rodzaju stosowanych jako rdzenie lub otuliny elektrod lub prętów spawalniczych proszków i past do lutowania, lutowania twardego lub spawania, złożonych z metalu lub innych materiałów i elektrod lub prętów spawalniczych, z metalu pospolitego lub węglików metali pokrytych topnikami)
-
Kod CN: 1702 19 00 - Laktoza i syrop laktozowy, w postaci stałej, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające < 99% masy laktozy, wyrażonej jako laktoza bezwodna, w przeliczeniu na suchą masę