2904 Sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne węglowodorów, nawet fluorowcowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2904 10 00 - Pochodne węglowodorów zawierające tylko grupy sulfonowe, ich sole i estry etylowe
Kod CN: 2904 20 00 - Pochodne węglowodorów zawierające tylko grupy nitrowe lub tylko nitrozowe
Kod CN: 2904 31 00 - Kwas perfluorooktanosulfonowy
Kod CN: 2904 32 00 - Perfluorooktanosulfonian amonu
Kod CN: 2904 33 00 - Perfluorooktanosulfonian litu
Kod CN: 2904 34 00 - Perfluorooktanosulfonian potasu
Kod CN: 2904 35 00 - Sole kwasu perfluorooktanosulfonowego (z wył. soli amonu, litu i potasu)
Kod CN: 2904 36 00 - Fluorek perfluorooktanosulfonylu
Kod CN: 2904 91 00 - Trichloronitrometan (chloropikryna)
Kod CN: 2904 99 00 - Sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne węglowodorów, nawet fluorowcowane (z wył. zawierających tylko grupy sulfonowe, nitrowe lub nitrozowe, trichloronitrometan (chloropikrynę), kwasu perfluorooktanosulfonowego i jego soli, fluorku perfluorooktanosulfonylu i estrów glicerolu utworzonych ze związkami o kwasowej grupie funkcyjnej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 5509 32 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, zawierająca >= 85% masy lub więcej włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 5209 39 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, i tkanin o splocie płóciennym)
Kod CN: 0307 51 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 1602 90 99 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . z drobiu, świń lub bydła, dziczyzny, zajęcy lub królików, owiec lub kóz, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa,i zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
Kod CN: 8460 40 90 - Osełkownice lub docierarki, do obróbki metali lub cermetali, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek do obróbki wykańczającej uzębień)
Kod CN: 4104 49 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie suchym („crust”)”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 8215 99 90 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego innego niż stali nierdzewna, niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)