2905 39 Diole (z wył. glikolu etylenowego (etanodiolu) i glikolu propylenowego (propano-1,2-diol))
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8208 90 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego (z wył. do obróbki metalu lub drewna, do urządzeń kuchennych lub do maszyn stosowanych w przemyśle spożywczym, i do maszyn rolniczych, ogrodniczych lub stosowanych w leśnictwie)
-
Kod CN: 8481 10 19 - Zawory redukcyjne, z żeliwa lub staliwa (niepołączone z filtrami lub smarownicami)
-
Kod CN: 5212 13 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi lub głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 5902 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, nawet oblane lub impregnowane gumą lub tworzywem sztucznym
-
Kod CN: 3301 90 - Wyekstrahowane oleożywice; koncentraty olejków eterycznych w tłuszczach, ciekłych olejach, woskach lub w podobnych substancjach, otrzymanych w procesie maceracji, nawet tłuszczami (enfleurage); terpenowe produkty uboczne deterpenacji olejków eterycznych; wodne destylaty i wodne roztwory olejków eterycznych
-
Kod CN: 2008 70 31 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
-
Kod CN: 1006 30 27 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, półbielony, parzony
-
Kod CN: 0805 10 - Pomarańcze, świeże lub suszone
-
Kod CN: 7222 11 19 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy >= 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 1905 31 11 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g