2905 44 19 D-sorbit (sorbitol), w roztworze wodnym (z wył. zawierającego <= 2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu)
Kod CN 2905 44 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.23.0 - Diole, alkohole wielowodorotlenowe, alkohole cykliczne i ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2916 13 00 - Kwas metakrylowy i jego sole
-
Kod CN: 3707 10 00 - Emulsje do uczulania powierzchni
-
Kod CN: 7207 12 10 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające < 0,25% masy węgla, o prostokątnym (innym niż kwadratowy) przekroju poprzecznym, szerokości >= niż dwukrotna grubość, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 4908 - Kalkomanie
-
Kod CN: 4823 70 - Formowane lub prasowane artykuły z masy papierniczej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4811 - Papier, tektura, wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych, powleczone, impregnowane, pokryte, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. wyrobów objętych pozycją 4803, 4809 lub 4810)
-
Kod CN: 1514 91 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 5212 24 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 0210 92 10 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren)
-
Kod CN: 2204 22 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)