2907 11 00 Fenol (hydroksybenzen) i jego sole
Kod CN 2907 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.24.0 - Fenole; fenoloalkohole i pochodne fenoli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7219 22 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 8423 81 23 - Urządzenia do ważenia i etykietowania towarów w opakowaniach, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 2911 00 00 - Acetale i półacetale, nawet z inną tlenową grupą funkcyjną oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 1521 90 99 - Wosk pszczeli i pozostałe woski owadzie, nawet rafinowane lub barwione (z wył. surowych)
-
Kod CN: 0303 89 - Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 95 30 - Mięso (nawet rozdrobnione), z łupacza (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 5509 - Przędza z włókien odcinkowych syntetycznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 6104 63 00 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. fig i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 1513 21 10 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)