2918 12 00 Kwas winowy
Kod CN 2918 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.34.0 - Kwasy aromatyczne polikarboksylowe i karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną; ich pochodne, z wyłączeniem kwasu salicylowego i jego soli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3919 90 20 - Samoprzylepne okrągłe tarcze polerskie w rodzaju stosowanych do produkcji płytek półprzewodnikowych, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2106 10 80 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
-
Kod CN: 8536 90 95 - Urządzenia elektryczne do wykonywania połączeń w obwodach elektrycznych, do napięć <=1000 V (z wył. bezpieczników, wyłączników automatycznych i pozostałych urządzeń zabezpieczających obwody elektryczne, przekaźników i pozostałych przełączników, opraw lamp, wtyków i gniazd wtykowych, elementów składowych do obwodów elektrycznych, elementów połączeniowych, złącz do przewodów i kabli, urządzeń do testowania płytek półprzewodników i klamr do akumulatorów samochodowych)
-
Kod CN: 0306 39 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5509 32 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, zawierająca >= 85% masy lub więcej włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4407 29 98 - Drewno tropikalne, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. struganego, szlifowanego, łączonego stykowo i abura, afrormosia, akacji afrykańskiej, ako, alan, andiroba, aningré, avodiré, azobé, balau, bossé ciemne, bossé jasne, cativo, cedr, dabema, dibétou, doussié, framiré, freijo, fromager, fuma, geronggang, ilomba, ipé, jaboty, jelutong, jequitiba, jongkong, kapur, kempas, keruing, kosipo, kotibé, koto, limba, louro, maçaranduba, makoré, mandioqueira, mansonia, mengkulang, merawan, merbau, merpauh, mersawa, moabi, niangon, nyatoh, obeche, okoumé, onzabili, orey, ovengkol, ozigo, padauk, paldao, palisandera z Gwatemali, palisandera z Para, palisandera z Rio, palisandera z Rose, pau amarelo, pau marfim, pulai, punah, quaruba, ramin, sapelli, saqui-saqui, sepetir, sipo, sucupira, suren, tauari, teak, tiama, tola, viroli, białego lauan, białego meranti, białego seraya i żółtego meranti)
-
Kod CN: 0307 21 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 2711 13 97 - Butany o czystości <= 90%, skroplone (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 8211 91 00 - Noże stołowe z ostrzami stałymi, z metalu nieszlachetnego, włącznie z rękojeścią (z wył. noży do ryb i masła)
-
Kod CN: 8701 91 - Ciągniki, o mocy silnika <= 18 kW (z wył. objętych pozycją 8709, kierowanych przez pieszego, ciągników drogowych do naczep i ciągników gąsienicowych)