Kod CN 2921 14 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2921 14 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.14.41.0 - Związki z aminową grupą funkcyjną
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3919 90 80 - Samoprzylepne płyty, arkusze, folie, taśmy, pasy i inne płaskie kształty, z tworzyw sztucznych, nawet w rolkach o szerokości > 20 cm (z wył. pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i samoprzylepnych okrągłych tarcz polerskich w rodzaju stosowanych do produkcji płytek półprzewodnikowych)
Kod CN: 1806 90 60 - Wyroby do smarowania zawierające kakao
Kod CN: 8903 10 90 - Jednostki pływające, wypoczynkowe lub sportowe, nadmuchiwane, o masie > 100 kg
Kod CN: 6806 10 00 - Wełna żużlowa, wełna skalna i podobne wełny mineralne, włącznie z ich mieszaninami, luzem, w arkuszach lub w belach
Kod CN: 2204 29 38 - Wina białe produkowane w określonych regionach, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, wina musujące i pół-musujące)
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 3824 99 58 - Plastry z nikotyną (systemy transdermalne) przeznaczone do pomagania palaczom w zaprzestaniu palenia
Kod CN: 2009 39 51 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2008 19 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej i orzeszków ziemnych)
Kod CN: 5807 90 90 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane (z wył. tkanych i z filcu lub włóknin)