2932 95 00 Tetrahydrokannabinole (wszystkie izomery)
Kod CN 2932 95 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.52.0 - Związki heterocykliczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; kwasy nukleinowe i ich sole
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5512 21 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 1605 51 00 - Ostrygi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 8542 39 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jak wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85 (z wył. takich jak procesory, sterowniki, pamięci i wzmacniacze)
-
Kod CN: 2619 00 - Żużel, zgorzeliny i pozostałe odpady z produkcji żeliwa lub stali (z wył. żużla granulowanego)
-
Kod CN: 3502 20 10 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 4802 55 25 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze >= 60 g/m², ale < 75 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5801 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2204 21 84 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 1601 00 99 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów (z wył. kiełbas z wątroby (wątróbek) i kiełbas niepoddanych obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 0406 90 35 - Kefalo-Tyri (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)