2939 79 10 Nikotyna i jej sole, etery, estry i pozostałe pochodne
Kod CN 2939 79 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.10.53.0 - Glikozydy i alkaloidy roślinne oraz ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8455 30 31 - Walce robocze do walcowania na gorąco; walce oporowe do walcowania na gorąco i na zimno, ze stali kutej swobodnie, do metalu
-
Kod CN: 8301 50 00 - Zamknięcia i okucia z zamknięciami, zawierające zamki, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 4016 92 00 - Gumki do wycierania, z gumy innej niż ebonit (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty)
-
Kod CN: 0304 59 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8713 90 00 - Wózki dla osób niepełnosprawnych, z silnikiem lub napędzane mechanicznie w inny sposób (z wył. pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia)
-
Kod CN: 8108 90 90 - Artykuły z tytanu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9209 99 - Części np. mechanizmy pozytywek i akcesoria instrumentów muzycznych np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów (z wył. strun do instrumentów muzycznych i części i akcesorii do pianin i fortepianów i do strunowych instrumentów muzycznych nieklawiszowych)
-
Kod CN: 8430 41 00 - Maszyny do wierceń lub do głębienia szybów, samobieżne (z wył. montowanych na wagonach kolejowych lub tramwajowych, podwoziach pojazdów silnikowych lub samochodach ciężarowych, i maszyn do drążenia tuneli)
-
Kod CN: 0504 00 00 - Jelita, pęcherze i żołądki zwierząt (z wyjątkiem rybich), całe i w kawałkach, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 3502 20 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki