2941 Antybiotyki
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 93 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8471 70 70 - Urządzenia pamięci dyskowej, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nie optyczne, ani magnetooptyczne (z wył. napędów dysków twardych i urządzeń pamięci centralnej)
-
Kod CN: 2508 40 00 - Gliny (z wył. glin ogniotrwałych, bentonitu, kaolinu i pozostałych glin kaolinowych, i iłów porowatych)
-
Kod CN: 8438 50 00 - Urządzenia do przemysłowego przyrządzania mięsa lub drobiu (z wył. urządzeń do gotowania i pozostałych urządzeń grzewczych oraz chłodzących czy mrożących)
-
Kod CN: 8541 40 10 - Diody świecące, włączając diody laserowe
-
Kod CN: 7218 99 11 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym kwadratowym, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 2008 99 21 - Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13%
-
Kod CN: 4810 99 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, ze spoiwem lub bez, oraz bez żadnej innej powłoki, nawet barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
-
Kod CN: 1702 90 79 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy (z wył. cukrów i melas w postaci proszku, nawet aglomerowanego)
-
Kod CN: 0402 - Mleko i śmietana, zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego