3005 10 00 Opatrunki przylepne i pozostałe artykuły posiadające warstwę przylepną, impregnowane lub pokryte substancjami farmaceutycznymi lub pakowane do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych
Kod CN 3005 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.20.24.0 - Opatrunki przylepne, katgut i podobne materiały; zestawy pierwszej pomocy
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2005 59 00 - Fasola niełuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
-
Kod CN: 9017 20 10 - Przyrządy kreślarskie (z wył. stołów i maszyn kreślarskich, ploterów)
-
Kod CN: 5103 10 10 - Wyczesy z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, niekarbonizowane (z wył. szarpanki rozwłóknionej)
-
Kod CN: 8458 11 80 - Tokarki poziome do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. centrów tokarskich i automatów tokarskich)
-
Kod CN: 6903 90 90 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe (z wył. wyrobów z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych, wyrobów objętych pozycją 6902, wyrobów zawierających węgiel, tlenek glinu lub krzemionkę, objętych podpozycjami 6903 10 00 i 6903 90 10)
-
Kod CN: 8452 10 90 - Maszyny do szycia i głowice maszyn do szycia, typu domowego (z wył. stebnówek o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem i głowic maszyn do szycia o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem)
-
Kod CN: 1602 41 - Szynki i ich kawałki ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 7302 40 00 - Nakładki stykowe i podkładki pod szyny, z żeliwa lub stali, kolejowe lub tramwajowe
-
Kod CN: 2008 99 19 - Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, zawierający dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas.
-
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)