3505 10 50 Skrobie, estryfikowane lub eteryfikowane (z wył. dekstryn)
Kod CN 3505 10 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.62.11.0 - Skrobie; inulina; gluten pszenny; dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1106 30 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
-
Kod CN: 7312 10 69 - Splotki, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 3 mm, pokryte (z wył. Izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego, i drutu kolczastego i powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 5209 12 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, niebielone
-
Kod CN: 1521 90 91 - Wosk pszczeli, pozostałe woski owadzie, surowe
-
Kod CN: 4805 19 90 - Papier na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. papieru półchemicznego na warstwę pofalowaną i papieru słomowego na warstwę pofalowaną i papieru „wellenstoff”)
-
Kod CN: 8403 90 90 - Części kotłów centralnego ogrzewania, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7411 10 90 - Rury i przewody rurowe, z miedzi rafinowanej, w zwojach lub gięte inaczej
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 2811 11 00 - Fluorowodór [kwas fluorowodorowy]
-
Kod CN: 7324 - Wyroby sanitarne i ich części, z żeliwa lub stali (z wył. baniek, pudełek i podobnych pojemników objętych pozycją 7310, apteczek i szafek toaletowych oraz podobnych mebli objętych działem 94, i łączników)