3701 99 00 Film i płyty fotograficzne płaskie, do fotografii monochromatycznej, światłoczułe, nienaświetlone, wykonane z innych materiałów niż papier, tektura lub tekstylia (z wył. do promieni rentgenowskich, filmu i płyt o dowolnym boku > 255 mm, i do natychmiastowych odbitek)
Kod CN 3701 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.11.0 - Płyty i filmy fotograficzne, filmy do natychmiastowych odbitek, światłoczułe, nienaświetlone; papier fotograficzny
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3104 90 00 - Karnalit, kainit i sylwin i pozostałe surowe naturalne sole potasu, siarczan magnezu-potasu, i mieszaniny nawozów potasowych np. chlorku potasu i siarczanu potasu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 7209 17 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm
-
Kod CN: 0306 32 10 - Homary (Homarus spp.), żywe
-
Kod CN: 9404 10 00 - Stelaże pod materace dla ram łóżkowych (z wył. sprężyn wewnętrznych do mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 2825 - Hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne; zasady nieorganiczne; tlenki, wodorotlenki i nadtlenki metali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8535 29 00 - Wyłączniki automatyczne, do napięć >= 72,5 kV
-
Kod CN: 7106 10 00 - Proszek srebra, włącznie ze srebrem pokrytym złotem lub platyną
-
Kod CN: 2009 - Soki owocowe (włączając moszcz gronowy) i soki warzywne niesfermentowane i niezawierające dodatku alkoholu, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej
-
Kod CN: 0403 90 51 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 9024 - Maszyny oraz urządzenia do testowania twardości, wytrzymałości, ściśliwości, elastyczności lub podobnych mechanicznych własności materiałów, np. metali, drewna, materiałów włókienniczych, papieru lub tworzyw sztucznych