3824 88 00 Mieszaniny i preparaty zawierające tetra-, penta-, heksa-, hepta- lub oktabromodifenyloetery
Kod CN 3824 88 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.59.9 - Pozostałe różne wyroby chemiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: DZIAŁ 45 - KOREK I ARTYKUŁY Z KORKA
-
Kod CN: 3606 90 10 - Stopy żelazocer i pozostałe stopy piroforyczne, we wszystkich postaciach
-
Kod CN: 2525 20 00 - Proszek miki
-
Kod CN: 3707 90 90 - Preparaty chemiczne do stosowania w fotografice, wł. produkty niezmieszane do stosowania w fotografice, pakowane w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej do postaci gotowej do stosowania (z wył. pokostów, klejów, spoiw i preparatów podobnych, emulsji do uczulania powierzchni, wywoływaczy i utrwalaczy, soli, związków metali szlachetnych i wyrobów objętych pozycją od 2843 do 2846)
-
Kod CN: 0805 29 00 - Wilkingi i podobne hybrydy cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN: 5801 10 00 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 4408 31 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau
-
Kod CN: 0304 69 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0207 26 - Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1502 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. oleju i oleostearyny)