3824 99 93 Produkty chemiczne lub preparaty, złożone głównie ze związków organicznych, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. w postaci płynnej w temperaturze 20 °C)
Kod CN 3824 99 93 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.59.9 - Pozostałe różne wyroby chemiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0806 20 30 - Sułtanki
-
Kod CN: 1104 19 99 - Ziarna zbóż miażdżone lub płatkowane (z wył. ziarna owsa, pszenicy, żyta, kukurydzy i jęczmienia i ryżu płatkowanego)
-
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 6202 91 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów i spodni)
-
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
-
Kod CN: 1601 00 99 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów (z wył. kiełbas z wątroby (wątróbek) i kiełbas niepoddanych obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 7013 22 10 - Kieliszki i szklanki, z nóżką, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie
-
Kod CN: 6005 36 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, niebielone lub bielone (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2205 10 90 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 18% obj.
-
Kod CN: 0710 80 51 - Słodka papryka, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona