3907 20 11 Glikole polietylenowe, w formach podstawowych
Kod CN 3907 20 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.16.40.0 - POLIACETALE, POZOSTAŁE POLIETERY I ŻYWICE EPOKSYDOWE W FORMACH PODSTAWOWYCH; POLIWĘGLANY, ŻYWICE ALKIDOWE, POLIESTRY ALLILOWE I POZOSTAŁE POLIESTRY W FORMACH PODSTAWOWYCH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3701 30 00 - Film i płyty fotograficzne płaskie, światłoczułe, nienaświetlone, o dowolnym boku > 255 mm
-
Kod CN: 2008 60 70 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 4,5 kg
-
Kod CN: 2517 10 80 - Kamień pokruszony lub rozłupany, w rodzaju zwykle stosowanych jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo, nawet poddane obróbce cieplnej (z wył. otoczaków, grubego żwiru i krzemienia, pokruszonego lub rozłupanego wapienia, dolomitu i pozostałych skał wapiennych)
-
Kod CN: 2932 12 00 - Aldehyd 2-furylowy (furoaldehyd, furfural)
-
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3203 00 10 - Środki barwiące pochodzenia roślinnego, włącznie z ekstraktami barwiącymi, nawet zdefiniowane chemicznie; preparaty na bazie środków barwiących pochodzenia roślinnego, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 8481 30 99 - Zawory zwrotne "jednokierunkowe" do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0207 14 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 2008 99 67 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)