3913 Polimery naturalne, np. kwas alginowy, i modyfikowane polimery naturalne, np. utwardzone białka, pochodne chemiczne kauczuku naturalnego, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych
Podrzędne kody CN
Kod CN: 3913 10 00 - Kwas alginowy, jego sole i estry, w formach podstawowych
Kod CN: 3913 90 00 - Polimery naturalne, i modyfikowane polimery naturalne, np. utwardzone białka, pochodne chemiczne kauczuku naturalnego, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych (z wył. kwasu alginowego, jego soli i estrów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0303 89 65 - Żabnice (Lophius spp.), zamrożony
Kod CN: 0201 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz)
Kod CN: 1001 91 90 - Nasiona pszenicy (z wył. durum, pszenicy zwyczajnej i orkisza)
Kod CN: 2204 22 28 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN: 9017 20 90 - Przyrządy obliczeniowe, włączając suwaki logarytmiczne, tarcze rachunkowe i podobne (z wył. maszyn liczących)
Kod CN: 0403 10 53 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 1,5% masy, ale <= 27% masy
Kod CN: 8542 32 75 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci stałe kasowalne elektrycznie, programowalne "E²PROM" (z wył. flash E²PROM i w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
Kod CN: 0802 12 10 - Migdały gorzkie, świeże lub suszone, bez łupin
Kod CN: 5806 - Taśmy tkane, z materiałów włókienniczych, o szerokości <= 30 cm (z wył. etykietek, odznak i podobnych artykułów); taśmy składające się z osnowy bez wątku, połączone za pomocą kleju (bolducs)