3917 10 10 Sztuczne jelita (osłonki kiełbas) z utwardzonych białek
Kod CN 3917 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 22.21.21.0 - Sztuczne jelita z utwardzonych białek lub materiałów celulozowych; rury, przewody i węże, sztywne, z tworzyw sztucznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2309 90 59 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 30% masy skrobi i >= 50% masy produktów mlecznych (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2815 30 00 - Nadtlenki sodu lub potasu
-
Kod CN: 0802 11 10 - Migdały gorzkie, świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 6203 19 - Garnitury, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej lub z włókien syntetycznych, dzianych, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 8543 70 30 - Wzmacniacze antenowe
-
Kod CN: 5501 30 00 - Kabel , akrylowy lub modakrylowy, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 2009 50 10 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 4403 - Drewno surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.)
-
Kod CN: 8541 30 00 - Tyrystory, diaki i triaki (inne niż elementy światłoczułe półprzewodnikowe)
-
Kod CN: 1602 32 90 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zawierającego >= 25% masy mięsa lub podrobów z drobiu, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)