3917 32 00 Giętkie rury, przewody i węże, z tworzyw sztucznych, niewzmocnione ani niepołączone z innymi materiałami, bez wyposażenia
Kod CN 3917 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 22.21.29.0 - Pozostałe rury, przewody i węże oraz ich osprzęt, z tworzyw sztucznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2208 40 39 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, o wartości <= 7,9 € za litr, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. rumu o zawartości lotnych substancji [innych niż alkohol etylowy i metylowy] >= 225 g na hektolitr czystego alkoholu [z tolerancją 10%]
-
Kod CN: 3506 91 10 - Optycznie przezroczyste spoiwa w postaci filmu i optycznie przezroczyste utwardzane spoiwa ciekłe w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji płaskich wyświetlaczy panelowych lub paneli ekranów dotykowych, na bazie polimerów objętych pozycjami od 3901 do 3913 lub na bazie kauczuku
-
Kod CN: 8467 81 00 - Piły łańcuchowe, ręczne, zawierające silnik nieelektryczny
-
Kod CN: 6301 40 - Koce i pledy, z włókien syntetycznych (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 7402 00 00 - Miedź nierafinowana; anody miedziane do rafinacji elektrolitycznej
-
Kod CN: 9026 10 89 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli przepływu lub poziomu cieczy, nieelektroniczne (z wył. przepływomierzy, mierników i regulatorów)
-
Kod CN: 6206 20 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych i trykotów)
-
Kod CN: 8503 00 91 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do silników elektrycznych i prądnic, zespołów prądotwórczych oraz przetwornic jednotwornikowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 7212 60 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, platerowane
-
Kod CN: 0208 10 - Mięso i jadalne podroby z królików lub zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone