4001 30 00 Balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne żywice naturalne w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. kauczuku naturalnego, nawet wstępnie wulkanizowanego)
Kod CN 4001 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 02.30.11.0 - Balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne gumy naturalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6405 20 99 - Obuwie o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, obuwia domowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2204 21 66 - Wina produkowane w Toscana [Tuscany], w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 7216 40 10 - Kątowniki z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm
-
Kod CN: 3002 20 00 - Szczepionki stosowane w medycynie
-
Kod CN: 1103 20 90 - Granulki ze zbóż (z wył. żyta, jęczmienia, owsa, kukurydzy, ryżu i pszenicy)
-
Kod CN: 9032 81 00 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli, hydrauliczne lub pneumatyczne (z wył. manostatów, kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
-
Kod CN: 3903 11 00 - Polistyren do spieniania, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2903 39 11 - Bromometan (bromek metylu)
-
Kod CN: 8607 19 - Osie, do zastosowań elektrycznych, i koła, i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego; części wózków zwrotnych i wózków Bissela, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 93 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów i surimi), zamrożone