4010 Pasy lub taśmy, przenośnikowe lub napędowe, z gumy
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4010 11 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy, wzmocnione tylko metalem
Kod CN: 4010 12 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy, wzmocnione tylko materiałami włókienniczymi
Kod CN: 4010 19 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy (z wył. wzmocnionych tylko metalem lub tylko materiałami włókienniczymi)
Kod CN: 4010 31 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, rowkowane, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 180 cm
Kod CN: 4010 32 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 180 cm (z wył. rowkowanych)
Kod CN: 4010 33 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, rowkowane, o obwodzie zewnętrznym > 180 cm, ale <= 240 cm
Kod CN: 4010 34 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 180 cm, ale <= 240 cm (z wył. rowkowanych)
Kod CN: 4010 35 00 - Pasy synchroniczne bez końca, z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 150 cm
Kod CN: 4010 36 00 - Pasy synchroniczne bez końca, z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 150 cm, ale <= 198 cm
Kod CN: 4010 39 00 - Pasy lub taśmy, napędowe, z gumy (z wył. pasów napędowych bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasów klinowych), rowkowanych, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 240 cm i pasów synchronicznych bez końca, o obwodzie zewnętrznym > 60 cm, ale <= 198 cm)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2008 99 34 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN: 1302 12 00 - Ekstrakt z lukrecji (z wył. zawierającego > 10 % masy sacharozy lub pakowanego jako wyrób cukierniczy)
Kod CN: 3407 00 00 - Pasty modelarskie, włącznie z przeznaczonymi do zabawy dla dzieci; preparaty znane jako „wosk dentystyczny” lub jako „dentystyczny materiał formierski”, pakowane w zestawy lub w opakowania do sprzedaży detalicznej lub w postaci płytek, podków, lasek lub podobnej formie; pozostałe preparaty do stosowania w dentystyce, na bazie gipsu (gipsu kalcynowanego lub siarczanu wapnia)
Kod CN: 0302 23 00 - Sola "Solea spp.", świeża lub schłodzona
Kod CN: 2103 90 - Preparaty do sosów i gotowe sosy; zmieszane przyprawy i przyprawy korzenne (z wył. sosu sojowego, ketchupu i pozostałych sosów pomidorowych, musztardy oraz mąki i mączki, z gorczycy)
Kod CN: 8416 10 10 - Palniki piecowe na paliwo ciekłe, z wbudowanym automatycznym urządzeniem sterującym
Kod CN: 8420 99 00 - Części kalandrów lub innych maszyn do walcowania, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. cylindrów i do obróbki metali lub szkła)
Kod CN: 9010 90 20 - Części i akcesoria, aparatury i wyposażenia objętych podpozycjami 9010 50 00 lub 9010 60 00, gdzie indziej niesklasyfikowane