4016 91 00 Pokrycia podłogowe i maty, z gumy, innej niż ebonit, ze sfazowanymi bokami, zaokrąglonymi narożami i ukształtowanymi krawędziami lub obrobione w inny sposób (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty lub z gumy komórkowej)
Kod CN 4016 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 22.19.72.0 - Pokrycia podłogowe i maty z gumy innej niż guma komórkowa
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3923 21 00 - Worki, torby (włącznie ze stożkami), z polimerów etylenu
-
Kod CN: 4104 49 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 8605 00 00 - Wagony pasażerskie, kolejowe lub tramwajowe, bez własnego napędu; wagony bagażowe, pocztowe oraz pozostałe wagony kolejowe lub tramwajowe specjalnego przeznaczenia, bez własnego napędu (z wył. kolejowych lub tramwajowych wagonów osobowych, towarowych lub transportowych, o napędzie własnym lub kolejowych lub tramwajowych pojazdów szynowych naprawczych lub serwisowych)
-
Kod CN: 9506 39 10 - Części kijów golfowych
-
Kod CN: 2836 20 00 - Węglan sodu
-
Kod CN: 1902 - Makarony, nawet poddane obróbce cieplnej lub nadziewane (mięsem lub innymi substancjami), lub przygotowane inaczej, takie jak spaghetti, rurki, nitki, lasagne, gnocchi, ravioli, cannelloni; kuskus, nawet przygotowany
-
Kod CN: 8543 30 70 - Maszyny i aparatura do galwanotechniki, elektrolizy lub elektroforezy (z wył. maszyn do galwanotechniki i elektrolizy w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych)
-
Kod CN: 0207 60 21 - Połówki lub ćwiartki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 6105 20 10 - Koszule męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 2009 61 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)