4102 10 Skóry owcze lub jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6912 00 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne oraz pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, ceramiczne, inne niż z porcelany, również chińskiej (z wył. zlewów, umywalek, wanien i podobnej armatury sanitarnej, statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 7606 12 93 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości >= 3 mm, ale < 6 mm, ze stopów aluminium, prostokątne lub kwadratowe (z wył. wyrobów malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 8523 59 90 - Nośniki półprzewodnikowe, zapisane (z wył. półprzewodnikowych urządzeń pamięci trwałej i „kart inteligentnych”)
-
Kod CN: 4302 19 99 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone (z wył. norek, królików, zajęcy, bobrów, piżmaków, lisów, fok, owiec i jagniąt)
-
Kod CN: 9001 40 49 - Soczewki okularowe szklane, wykończone obustronnie, przeznaczone do korekcji wzroku, dwu lub wielo- ogniskowe
-
Kod CN: 6404 20 90 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia domowego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 4009 22 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z metalem, z wyposażeniem
-
Kod CN: 4002 20 00 - Kauczuk butadienowy (BR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 2009 79 98 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy lub bez dodanego cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2204 29 38 - Wina białe produkowane w określonych regionach, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, wina musujące i pół-musujące)