4102 10 90 Skóry owcze, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN 4102 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.44.0 - Skóry i skórki surowe z owiec i jagniąt
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1106 30 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
-
Kod CN: 1902 30 - Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN: 4101 50 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, suszone lub suchosolone
-
Kod CN: 7219 22 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 2903 39 19 - Bromki [bromowane pochodne] węglowodorów alifatycznych ( z wył. dibromku etylenu (ISO) (1,2-dibromoetanu), bromometanu (bromku metylu) i dibromometanu)
-
Kod CN: 7209 18 10 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, o grubości < 0,5 mm, elektrotechniczne
-
Kod CN: 7302 10 10 - Szyny przewodzące prąd, z częściami z metalu nieżelaznego, z żeliwa lub stali, kolejowe lub tramwajowe (z wył. odbojnic)
-
Kod CN: 9506 61 00 - Piłki do tenisa ziemnego
-
Kod CN: 7604 29 10 - Sztaby i pręty, ze stopów aluminium
-
Kod CN: 0207 51 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, świeże lub schłodzone