4104 11 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4601 93 10 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z rattanu, nawet złożone w pasma, połączone razem w równoległe pasma lub tkane, z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie (z wył. mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 5206 44 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 125 decyteksa, ale < 192,31 decyteksa "o numerze metrycznym > 52, ale <= 80, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0402 99 39 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 9,5%, ale <= 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 0404 10 62 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 2204 21 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 5211 49 10 - Tkaniny żakardowe, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 7209 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, nieperforowane
-
Kod CN: 8528 71 19 - Tunery wideo (z wył. podzespołów elektronicznych do wbudowania w maszynach do automatycznego przetwarzania danych i aparatury z urządzeniami opartymi na mikroprocesorach, zawierającej modem dostępu do Internetu i posiadającej funkcję wymiany interaktywnej, nadającej się do odbioru sygnałów telewizyjnych „set-top boksy z funkcją komunikacyjną”)
-
Kod CN: 9021 10 - Przyrządy ortopedyczne lub stosowane przy złamaniach
-
Kod CN: 0405 90 90 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, masło odwodnione i ghee (z wył. o zawartości tłuszczu >= 99,3% masy oraz o zawartości wody <= 0,5% masy, i masła naturalnego, masła odtwarzanego i masła z serwatki)