4104 49 90 Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN 4104 49 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.33.0 - Skóry ze zwierząt koniowatych, odwłosione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9205 90 30 - Harmonijki ustne
-
Kod CN: 0305 39 50 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z halibuta niebieskiego (Reinhardtius hippoglossoides)
-
Kod CN: 5306 20 - Przędza lniana wieloskładowa (złożona) lub kablowana
-
Kod CN: 2103 20 00 - Ketchup pomidorowy i pozostałe sosy pomidorowe
-
Kod CN: 0305 32 90 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza oraz ryby z gatunku Boreogadus saida)
-
Kod CN: 2707 50 00 - Mieszaniny węglowodorów aromatycznych, z których >= 65% objętościowo, włącznie ze stratami, destyluje w 250 °C zgodnie z metodą ASTM D 86 (z wył. związków chemicznie zdefiniowanych)
-
Kod CN: 5102 19 90 - Cienka sierść z królika (z innego niż królika angorskiego), zająca, bobra, nutrii lub piżmowca, niezgrzebna ani nieczesana
-
Kod CN: 9506 91 90 - Artykuły i wyposażenie do ogólnych ćwiczeń fizycznych, sprzęt gimnastyczny lub lekkoatletyczny (z wył. przyrządów do ćwiczeń z nastawialnymi mechanizmami poziomu i natężenia)
-
Kod CN: 0307 43 21 - Mątwa mniejsza "Sepiola rondeleti", zamrożona, nawet w skorupie
-
Kod CN: 0106 14 - Króliki i zające, żywe