4114 20 00 Skóra lakierowana i skóra lakierowana laminowana; skóra metalizowana (z wył. lakierowanej lub metalizowanej skóry regenerowanej)
Kod CN 4114 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.22.0 - Skóry lakierowane i lakierowane skóry laminowane; skóry metalizowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2205 10 10 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 18% obj.
-
Kod CN: 8803 90 - Części statków powietrznych i statków kosmicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
-
Kod CN: 8112 21 10 - Stopy chromu zawierające > 10% masy niklu, nieobrobione plastycznie (z wył. popiołów i pozostałości zawierających chrom lub stopy chromu tego rodzaju)
-
Kod CN: 8418 10 80 - Łączone chłodziarko-zamrażarki, o pojemności <= 340 litrów, wyposażone w oddzielne drzwi zewnętrzne
-
Kod CN: 8539 21 - Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym (z wył. zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów)
-
Kod CN: 2918 17 00 - Kwas 2,2-difenylo-2-hydroksyoctowy (kwas benzilowy)
-
Kod CN: 8526 91 - Aparatura radionawigacyjna
-
Kod CN: 1511 90 91 - Olej palmowy i jego ciekłe frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i surowego)
-
Kod CN: 0403 90 99 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)