4203 Artykuły odzieżowe i dodatki do ubiorów, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. ochraniaczy na golenie, masek do szermierki)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4203 10 00 - Odzież ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. dodatków do odzieży, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. ochraniaczy na golenie, masek do szermierki)
Kod CN: 4203 21 00 - Rękawice zaprojektowane specjalnie do stosowania w sporcie, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
Kod CN: 4203 29 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. zaprojektowanych specjalnie do stosowania w sporcie)
Kod CN: 4203 29 10 - Rękawice ochronne dla wszystkich zawodów, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
Kod CN: 4203 29 90 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. zaprojektowanych specjalnie do stosowania w sporcie i ochronnych dla wszystkich zawodów)
Kod CN: 4203 30 00 - Pasy i bandolety, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
Kod CN: 4203 40 00 - Dodatki do ubiorów, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. rękawiczek, mitenek i rękawic z jednym palcem, pasów i bandolet, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95 [np. ochraniaczy na golenie, masek do szermierki])
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8426 91 - Dźwignice przeznaczone do montowania na pojazdach drogowych
Kod CN: 2008 20 79 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 13%, ale <= 19% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN: 4818 20 91 - Ręczniki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych, w rolkach o szerokości <= 36 cm
Kod CN: 0404 10 52 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 8007 00 - Artykuły z cyny, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 1106 30 90 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów" (innych niż banany)