4302 30 25 Całe skóry i części lub kawałki z nich, z królików lub zajęcy, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
Kod CN 4302 30 25 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 15.11.10.0 - SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I GARBOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8419 90 - Części maszyn, instalacji przemysłowej lub laboratoryjnej, nawet ogrzewanych elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, i nieelektrycznych urządzeń do podgrzewania wody, przepływowych lub pojemnościowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 61 90 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, o wartości <=18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3923 30 - Balony, butelki, kolby i artykuły podobne do transportu lub pakowania towarów, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 6002 40 00 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej (z wył. zawierających nitkę gumową, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2921 59 50 - m-Fenylenobis(metyloamina); 2,2′-dichloro-4,4′-metylenodianilina; 4,4′-bi-o-toluidyna; 1,8-naftylenodiamina
-
Kod CN: 5006 00 10 - Przędza jedwabna, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nitki wyczeskowej z odpadów jedwabiu)
-
Kod CN: 2620 40 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie glin
-
Kod CN: 7207 20 11 - Półprodukty z żeliwa lub stali automatowej, zawierające >= 0,25% masy węgla, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, szerokości < niż dwukrotna grubość, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 7321 11 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 0301 99 85 - Ryby morskie żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])