4407 22 99 Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
Kod CN 4407 22 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 4407 22 99. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 16.10.12.0 - Drewno przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo o grubości > 6 mm, z drzew innych niż iglaste
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2933 53 90 - Allobarbital (INN), amobarbital (INN), butalbital (INN), butobarbital, cyklobarbital (INN), metylfenobarbital (INN), pentobarbital (INN)), sekbutabarbital (INN), sekobarbital (INN) i winylbital (INN), i ich sole
Kod CN: 2912 49 00 - Aldehydoalkohole, aldehydoetery, aldehydofenole i aldehydy z inną tlenową grupą funkcyjną (z wył. etylowaniliny (aldehyd 3-etoksy-4-hydroksybenzoesowy) i waniliny (aldehyd 4-hydroksy-3-metoksybenzoesowy))
Kod CN: 3903 11 00 - Polistyren do spieniania, w formach podstawowych
Kod CN: 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 4106 31 00 - Skóry ze świń, w stanie mokrym (włączając w stanie „wet-blue”), garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
Kod CN: 2308 00 11 - Wytłoki winogron, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, nawet w postaci granulek, o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 4,3% mas. i zawartości suchej substancji >= 40% masy
Kod CN: 5408 33 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókna ciągłego sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, z przędz o różnych barwach (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
Kod CN: 0306 17 91 - Krewetki różowe głębinowe (Parapenaeus longirostris), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 0302 39 - Tuńczyki z rodzaju "Thunnus"(z wył. Thunnus alalunga, Thunnus albacares, Thunnus obesus, Thunnus thynnus, Thunnus orientalis i Thunnus maccoyii), świeże lub schłodzone
Kod CN: 8428 20 - Wyciągi pneumatyczne i przenośniki pneumatyczne