4407 97 10 Drewno z topoli i osiki (Populus spp.), przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane; łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
Kod CN 4407 97 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.10.12.0 - Drewno przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo o grubości > 6 mm, z drzew innych niż iglaste
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: DZIAŁ 20 - PRZETWORY Z WARZYW, OWOCÓW, ORZECHÓW LUB POZOSTAŁYCH CZĘŚCI ROŚLIN
-
Kod CN: 2005 59 00 - Fasola niełuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
-
Kod CN: 9405 20 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe
-
Kod CN: 9018 31 - Strzykawki, z igłami lub bez, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 4601 21 10 - Maty, słomianki i osłony, połączone razem w równoległe pasma lub tkane, z plecionek lub podobnych wyrobów z bambusa, obrabianych wzdłużnie
-
Kod CN: 6102 20 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 6105 20 - Koszule męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 2206 00 89 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości > 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 0303 89 40 - Ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone