4408 31 30 Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo , o grubości <= 6 mm, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
Kod CN 4408 31 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.21.23.0 - Fornir, arkusze do produkcji sklejki i pozostałe drewno piłowane wzdłużnie, skrawane warstwami lub okorowane, o grubości <= 6 mm z drewna tropikalnego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 80 91 - Układy zawieszenia oraz ich części, stalowe, odkute w matrycy zamkniętej, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 80 20, amortyzatorów układu zawieszenia, stabilizatorów i pozostałych wałków skrętnych)
-
Kod CN: 7314 12 00 - Taśmy bez końca do urządzeń mechanicznych, z drutu ze stali nierdzewnej
-
Kod CN: 4403 23 90 - Drewno surowe z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. kłód tartacznych; drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp., drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 9406 10 00 - Budynki prefabrykowane, z drewna, nawet niekompletne i niezmontowane
-
Kod CN: 0406 30 31 - Ser przetworzony (ser topiony), nie tarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 3826 00 90 - Biodiesel i jego mieszaniny, niezawierające lub zawierające < 70 % masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych (z wył. monoalkilowych estrów kwasów tłuszczowych, zawierające objętościowo => 96,5 % estrów (FAMAE))
-
Kod CN: 0901 12 00 - Kawa bezkofeinowa (z wył. palonej)
-
Kod CN: 9306 30 - Naboje do strzelb z lufą gładką, do rewolwerów i pistoletów, oraz do narzędzi do nitowania i podobnych lub do pistoletów do ogłuszania zwierząt, i części do nich
-
Kod CN: 4106 21 00 - Skóry z kóz lub koźląt, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłoszone, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 2204 22 32 - Wina produkowane w Piemonte "Piedmont", w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)