4419 90 90 Przybory kuchenne i stołowe, z drewna (z wył. z bambusa, z drewna tropikalnego, uchwytów do tych przyborów, ozdób z drewna, wyrobów bednarskich, szczotek, mioteł i sit ręcznych)
Kod CN 4419 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 16.29.12.0 - Przybory stołowe i kuchenne, z drewna
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8423 90 - Odważniki do wag dowolnego rodzaju; części wag, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3201 90 20 - Ekstrakt sumaku, ekstrakt valonii, ekstrakt dębu lub ekstrakt kasztana
-
Kod CN: 4202 22 10 - Torebki, nawet z paskiem na ramię, włączając te bez uchwytu, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 6101 20 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z bawełny, męskie lub chłopięce, dziane
-
Kod CN: 2916 19 - Nienasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe, cykliczne kwasy monokarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu akrylowego i jego soli i estrów, kwasu metakrylowego i jego soli i estrów, i kwasu oleinowego, linolowego i linolenowego, ich soli i estrów, i binapakrylu (ISO))
-
Kod CN: 9001 90 00 - Soczewki, pryzmaty, zwierciadła i pozostałe elementy optyczne z dowolnego materiału, nieoprawione (inne niż elementy tego rodzaju ze szkła nieobrobionego optycznie, soczewek kontaktowych i okularowych)
-
Kod CN: 8506 10 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
-
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN: 4203 30 00 - Pasy i bandolety, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej