4504 Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4504 10 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego
Kod CN: 4504 10 11 - Korki i zatyczki, cylindryczne, do win musujących, włączając te z krążkami z korka naturalnego, z korka aglomerowanego
Kod CN: 4504 10 19 - Korki i zatyczki, cylindryczne, z korka aglomerowanego (z wył. wyrobów do win musujących)
Kod CN: 4504 10 91 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, z substancją wiążącą (z wył. korków i zatyczek)
Kod CN: 4504 10 99 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, bez substancji wiążącej (z wył. korków i zatyczek)
Kod CN: 4504 90 - Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części, bloków, płyt, arkuszy, pasów i płytek, o dowolnym kształcie, litych cylindrów, włącznie z krążkami)
Kod CN: 4504 90 20 - Korki i zatyczki, z korka aglomerowanego (z wył. cylindrycznych)
Kod CN: 4504 90 80 - Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części, bloków, płyt, arkuszy, pasów i płytek, o dowolnym kształcie, litych cylindrów, włącznie z krążkami, korków i zatyczek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3302 - Mieszaniny substancji zapachowych i mieszaniny, włącznie z roztworami alkoholowymi, na bazie jednej lub na wielu takich substancjach, w rodzaju stosowanych jako surowce w przemyśle; pozostałe preparaty oparte na substancjach zapachowych, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów
Kod CN: 9614 00 90 - Fajki do tytoniu, włączając cybuchy, oraz cygarniczki do papierosów lub cygar, i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wstępnie ukształtowanych klocków z drewna, do produkcji fajek)
Kod CN: 6211 42 42 - Części dolne dresów z podszewką, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych i części dolnych dresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
Kod CN: 8413 60 61 - Pompy łopatkowe do hydraulicznych układów napędowych i siłowych (z wył. zespołów hydraulicznych)
Kod CN: 1702 90 75 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy, w postaci proszku, nawet aglomerowanego
Kod CN: 5513 19 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
Kod CN: 5515 91 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi , niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
Kod CN: 2008 - Owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Kod CN: 2204 21 44 - Wina jakościowe produkowane w Beaujolais, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 13% obj. (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
Kod CN: 0704 - Kapusty, kalafiory, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone