4805 19 90 Papier na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. papieru półchemicznego na warstwę pofalowaną i papieru słomowego na warstwę pofalowaną i papieru „wellenstoff”)
Kod CN 4805 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.12.34.0 - Papier z makulatury na warstwę pofalowaną i pozostały papier na warstwę pofalowaną
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 09 - Pozostałe wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wino dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących i win ze szczepu)
-
Kod CN: 0806 10 - Winogrona, świeże
-
Kod CN: 8467 99 00 - Części ręcznych narzędzi pneumatycznych, hydraulicznych lub zawierające silnik elektryczny lub nieelektryczny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9105 19 00 - Budziki (z wył. zasilanych elektrycznie)
-
Kod CN: 1515 21 10 - Olej kukurydziany surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 7801 91 00 - Ołów nieobrobiony plastycznie, zawierający antymon jako główny inny pierwiastek dominujący masą
-
Kod CN: 3811 11 - Środki przeciwstukowe do paliw do silników spalinowych, na bazie związków ołowiu
-
Kod CN: 4107 11 90 - Skóra i skórka wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry bydlęcej (włączając bawolą) o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 2208 50 19 - Gin, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone