4807 00 80 Papier i tektura złożone, niepowleczone powierzchniowo ani nieimpregnowane, nawet ze wzmocnieniem wewnętrznym, w zwojach lub arkuszach, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. laminowanych wewnętrznie bitumem, smołą lub asfaltem, papieru i tektury ze słomy, nawet pokrytych papierem niesłomowym, papieru i tektury otrzymywanych z makulatury, nawet pokrytych papierem)
Kod CN 4807 00 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.12.71.0 - Papier i tektura złożone niepowleczone powierzchniowo i nieimpregnowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2612 20 - Rudy i koncentraty toru
-
Kod CN: 1107 10 91 - Słód w postaci mąki (z wył. palonego i z pszenicy)
-
Kod CN: 3922 - Wanny, prysznice, zlewy, umywalki, bidety, miski klozetowe, sedesy i pokrywy, spłuczki ustępowe i podobne artykuły sanitarne, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2836 60 00 - Węglan baru
-
Kod CN: 9405 20 91 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe w rodzaju stosowanych do lamp żarowych (z wył. z tworzyw sztucznych, z materiałów ceramicznych lub ze szkła)
-
Kod CN: 5806 32 - Taśmy tkane, z włókien chemicznych, o szerokości <= 30 cm, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3206 50 00 - Produkty nieorganiczne, w rodzaju stosowanych jako luminofory, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 8605 00 00 - Wagony pasażerskie, kolejowe lub tramwajowe, bez własnego napędu; wagony bagażowe, pocztowe oraz pozostałe wagony kolejowe lub tramwajowe specjalnego przeznaczenia, bez własnego napędu (z wył. kolejowych lub tramwajowych wagonów osobowych, towarowych lub transportowych, o napędzie własnym lub kolejowych lub tramwajowych pojazdów szynowych naprawczych lub serwisowych)
-
Kod CN: 8507 30 80 - Akumulatory niklowo-kadmowe, niehermetyzowane (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)