4821 10 Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, zadrukowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0702 00 00 - Pomidory, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0303 84 10 - Ryby z gatunku Dicentrarchus labrax, zamrożone
-
Kod CN: 8414 30 20 - Sprężarki, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych, o mocy <= 0,4 kW
-
Kod CN: 8422 - Zmywarki do naczyń; urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników; urządzenia do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, tubek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzenia do kapslowania butelek, słoików lub podobnych pojemników; pozostałe urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego; urządzenia do gazowania napojów; ich części
-
Kod CN: SEKCJA XIII - ARTYKUŁY Z KAMIENIA, GIPSU, CEMENTU, AZBESTU, MIKI LUB PODOBNYCH MATERIAŁÓW; WYROBY CERAMICZNE; SZKŁO I WYROBY ZE SZKŁA
-
Kod CN: 6110 90 90 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny, z włókien chemicznych, z lnu lub ramii, i kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 2102 10 31 - Drożdże piekarnicze suszone
-
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)
-
Kod CN: 8506 10 91 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, niealkaliczne, cylindryczne (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 4101 50 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże