4902 Gazety, dzienniki i czasopisma, nawet ilustrowane lub zawierające materiały reklamowe
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4902 10 00 - Gazety, dzienniki i czasopisma, nawet ilustrowane lub zawierające materiały reklamowe, ukazujące się co najmniej 4 razy na tydzień
Kod CN: 4902 90 00 - Gazety, dzienniki i czasopisma, nawet ilustrowane lub zawierające materiały reklamowe (z wył. ukazujących się co najmniej 4 razy na tydzień)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4408 10 98 - Arkusze na forniry, z drewna drzew iglastych, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno iglaste, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet łączone na długość, o grubości <= 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo i małych deseczek do produkcji ołówków)
Kod CN: 4407 25 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
Kod CN: 6203 49 31 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, robocze, z włókien sztucznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
Kod CN: 3301 24 90 - Olejki eteryczne z mięty pieprzowej (Mentha piperita), odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami
Kod CN: 4104 49 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
Kod CN: 0304 95 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
Kod CN: 0604 90 11 - Mech reniferowy, odpowiedni na bukiety lub do celów zdobniczych, suszony, barwiony, bielony, impregnowany lub w inny sposób przygotowany
Kod CN: 2204 21 86 - Sherry, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN: 6912 00 21 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne, z ceramiki zwykłej (z wył. statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)