5309 29 00 Tkaniny lniane, zawierające głównie, ale < 85% masy lnu, barwione, wykonane z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
Kod CN 5309 29 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2815 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna]; wodorotlenek potasu [potaż żrący]; nadtlenki sodu lub potasu
-
Kod CN: 0406 90 86 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 52% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 1803 - Pasta kakaowa, nawet odtłuszczona
-
Kod CN: 1604 14 41 - Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonych, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN: 7219 35 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości < 0,5 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 7110 39 00 - Rod, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 5810 10 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach
-
Kod CN: 9403 20 20 - Łóżka metalowe ( z wył. szpitalnych z wyposażeniem mechanicznym)
-
Kod CN: 5209 31 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)