5407 69 90 Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
Kod CN 5407 69 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.31.0 - Tkaniny z przędzy z syntetycznych i sztucznych włókien ciągłych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2920 29 00 - Estry fosforynowe i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforynu dimetylu, dietylu, trimetylu i trietylu)
-
Kod CN: 8429 40 10 - Walce drogowe, samobieżne, wibracyjne
-
Kod CN: 5007 90 30 - Tkaniny barwione, zawierające głównie, ale < 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 6910 90 00 - Zlewy, umywalki, podstawy umywalek, wanny, bidety, miski klozetowe, płuczki ustępowe, pisuary i podobna armatura sanitarna (z wył. z porcelany, również chińskiej, pojemników na mydło, gąbkę, szczoteczek do zębów, wieszaków na ręczniki i papier toaletowy)
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 4820 10 10 - Rejestry, księgi rachunkowe, księgi zamówień i kwitariusze, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 2204 21 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Port, Madeira, Sherry, Marsala, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 2921 41 00 - Anilina i jej sole (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7110 41 00 - Iryd, osm i ruten, w stanie surowym lub w postaci proszku