5508 10 Nici do szycia z włókien odcinkowych syntetycznych, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4403 49 35 - Okoumé i sipo, surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna ciętego na deski lub belki, itp., malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 7326 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. artykułów odlewanych)
-
Kod CN: 8708 40 99 - Części do skrzyni biegów, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 40 20 i stalowych, odkutych w matrycy zamkniętej)
-
Kod CN: 8431 10 00 - Części wielokrążków i wciągników (innych niż wyciągi pochyłe), wciągarek, przyciągarek i podnośników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7004 90 80 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, ale nieobrobione inaczej (z wył. barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową i szkła optycznego)
-
Kod CN: 2008 19 99 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzeszków ziemnych, orzechów prażonych, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
-
Kod CN: 1501 20 90 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi i smalcu)
-
Kod CN: 7003 - Szkło lane i walcowane, w arkuszach lub kształtkach, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 9205 90 - Dęte instrumenty muzyczne (z wył. instrumentów dętych blaszanych)